Strona główna  »  Cukry i słodycze  »  Słodycze  »  Ciasteczko brownie proteinowe czekolada + kakao bezglutenowe, bez dodatku cukru 50g Frank&Oli

Ciasteczko brownie proteinowe czekolada + kakao bezglutenowe, bez dodatku cukru 50g Frank&Oli

Ciasteczko brownie proteinowe czekolada + kakao bezglutenowe, bez dodatku cukru 50g Frank&Oli

Producent:   Frank&Oli
Waga / Objętość:   50g
Cena: 3,96 zł




Opis:

Wegańskie proteinowe ciastko z czekoladą i kakao.
Produkt bezglutenowy.
Zawiera substancje słodzące.
Bez dodatku cukru.
Zawiera naturalnie występujące cukry.

Składniki:

Składniki: błonnik z korzenia cykorii, białko grochu 15%, pasta z orzeszków arachidowych, pasta kokosowa, czekolada 11 % ( maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromat), kakao 5 %, substancja słodząca: maltitiol, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromat naturalny, sól himalajska.
Produkt może zawierać sezam, orzechy i mleko.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszcający.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1738 kJ/ 415 kcal
Tłuszcz: 20,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,5 g
Węglowodany: 29,3 g
w tym cukry: 7,07 g
Błonnik: 20,4 g
Białko: 18,1 g
Sól: 0,23 g

Wartość odżywcza w porcji ok. 50 g (1 ciastko):
Wartość energetyczna: 871 kJ/ 208 kcal
Tłuszcz: 10,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 10,2 g
Białko: 9,05 g
Sól: 0,11 g

Opakowanie 50 g zawiera 1 porcję produktu.

Porady:

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
© 2009 Lompart.pl
powered by G3 Media

ue