Strona główna » Produkty bezglutenowe » Pozostałe » Baton owocowy liofilizowany frupp jabłko bezglutenowy 9g Celiko
Baton owocowy liofilizowany frupp jabłko bezglutenowy 9g Celiko
Producent: CelikoWaga / Objętość: 10g
Cena: 2,99 zł
Opis:
Liofilizowany baton jabłkowy.Produkt bezglutenowy.
28% błonnika
Odpowiedni dla wegetarian i wegan
Składniki:
jabłka 30%, zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub insulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.(*Obecność składnika A,B - patrz przy numerze partii).
Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze w 100 g:Wartość energetyczna: 1423 kJ/ 338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól*: 0,02 g
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton 10 g stanowi 1 porcję. 1 baton to 30 kcal.
Zawiera naturalnie występujące cukry
Porady:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Spożyć bezpośrednio po otwarciu.